alku alku  

 

Ohjeita

Yleiset vuokraus ehdot

Tietosuoja GDPR

Tervetuloa viettämään lomaa lomamökille. Toivomme sinun viihtyvän ja näiden ohjeiden auttavan sinua lomasi vietossa. Jätäthän mökin seuraaville asiakkaille siistinä ja hyvässä kunnossa. Vesijohtovesi on tutkittua hyvälaatuista kaikilla mökeillä.

Henkilömäärä:

Lomamökkiä saa käyttää vain se määrä henkilöitä joille mökissä on kiinteitä vuoteita. Ylimääräisistä henkilöistä neuvoteltava omistajan kanssa.

Lämmitys:

Ensisijainen lämmön lähde mökeissä on puulämmitys lisänä sähkö. (lämmitysohjeet ovat mökkikansiossa) . Polttopuut kuuluvat mökin vuokraan.

Saapuminen ja mökin luovutus:

Mökille voi saapua klo. 14.00 jälkeen (ilmoitathan arvioidun tuloaikasi) Avaimet annetaan tilalta ja opastetaan perille. Mökki luovutetaan siivottuna lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä. Avain jätetään avainten saantipaikkaan ellei muuta ole sovittu. Omistaja käy tarkistamassa mökin ennen lähtöänne.

Siivous:

Mökin siivouksesta loman aikana ja sen jälkeen huolehtii asiakas. Loppusiivouksen voimme tehdä puolestanne alkaen 45-70 euron korvausta vastaan. Ilmoitathan etukäteen!

Vene:

Vuokraan sisältyy soutuvene ja pelastusliivit. Veneet on tarkoitettu korkeintaan kolmelle. Lasten pelastusliivejä lainattavissa omistajalta. Sähköperämoottori vuokrattavissa omistajalta.

Uimaranta:

Mökeillä olevat rannat ovat matalia, uimapaikan kohdalta hiekkapohjaisia muualta savi/mutapohjaisia.

Kalastus:

Kalastaminen mato-ongella ja talvella pilkkiminen ovat maksuttomia. Muuhun kalastamiseen lupia myynnissä www.eraluvat.fi . Onkimatoja löytyy parhaiten tilalta (kysy omistajalta paikka)

Marjastus ja sienestys:

Marjastus ja sienestys on sallittu kaikkialla, myös läheisellä suoalueella (karpaloita). Pidäthän noin 100 metrin etäisyyden muihin mökkeihin ja taloihin.

Tilan eläimet:

Tilalla lehmiä ja kissoja, osa lehmistä perinteisiä Kyyttöjä (itäsuomenkarjaa)

Mökkien ( Koivu, Mänty ja Pihlaja) pihapiiri on aidattu, koska kesäisin hiehot ja lehmät liikkuvat perinteisellä metsälaitumella mökkien lähialueella. Eläimet ovat ystävällisiä ja uteliaita. Aitauksen sisäpuolella kulkeminen on sallittua.

Lainattavissa:

Vauvan matkasänky , syöttötuoli , rattaat , potta ja lasten pelastusliivit.

Posti:

Jos olet kääntänyt postisi tulemaan mökille, saat sen tilan pihassa olevasta postilaatikosta. Posti tulee ma-pe noin klo 11-12.00.

Palvelut:

Kauppa-auto pysähtyy Koivurannan lomamökit viitan kohdalla kerran viikossa, kysy aika tilalta. Haukivuorella kaksi päivittäistavara kauppaa, asiamiesposti , kirjasto , apteekki ja terveyskeskus ym.

 

www.koivuranta.net A.Häkkinen 2005