FI | EN | DE | RU

← Takaisin etusivulle

Kataja

1mh + parvella 3 sänkyä
+ kesäaitta kahdelle
Max 5 hlöä

Rakennettu 1975 + peruskorjattu 2008
Sisätilat n. 35 m2
Terassi 10 m2

Kuvaus mökistä


Kataja on kompaktin kokoinen viihtyisä mökki järven rannalla. Mökin alakerrassa on keittiö, olohuone takalla, pieni makuuhuone sekä wc ja suihku. Alakerran makuuhuoneessa on parisänky kahdelle ja parvella on 3 erillistä sänkyä. Kesällä erillisessä aitassa on tilaa kahdelle.

Kataja sijaitsee aivan veden äärellä, ja erillisessä rakennuksessa on puulämmitteinen rantasauna. Pihalla on ulkogrilli ja tilavalla terassilla kaasugrilli. Lähin naapuri vastarannalla.

Lemmikit ovat tervetulleita Kataja-mökkiin. Ilmoitathan meille varausta tehdessäsi, mikäli lemmikit matkustavat mukanasi.

Hauska tietää

Kataja sijaitsee itse asiassa saaressa, mutta harva huomaa tätä muuten kuin kartasta katsomalla, sillä saari on noin 7km pitkä. Kataja on siis vastarannalla Koivurannan tilalta ja mökeistä Pihlaja, Koivu ja Mänty katsottuna.

Katajan varustelu

Huomioitavaa:

Loppusiivous 50€ Liinavaatteet 12€/hlö Halutessanne voitte tuoda omat liinavaatteet mukananne ja tehdä siivouksen itse.

Juhannuksesta elokuun loppuun vuokraus viikon jaksoissa (vaihtopäivä tiistai). Muina aikoina minimi veloitus 2vrk.

Varauskalenteri

Mikäli teillä on kysyttävää, erikoistoiveita tai haluatte tehdä varauksen samalle tai seuraavalle päivälle, olettehan suoraan yhteydessä info@koivuranta.net.

Huomioithan, että juhannuksesta elokuun loppuun vuokraus viikon jaksoissa (vaihtopäivä tiistai). Muina aikoina minimi veloitus 2vrk.

← Takaisin etusivulle