FI | EN | DE | RU

← Takaisin etusivulle

Pajunkissa

1 mh + levitettävä vuodesohva
Max 3 hlöä
Lemmikit tervetulleita

Rakennettu 1977
Sisätilat 36 m2

Kuvaus mökistä


Pajunkissa on pienehkö perinteinen saunamökki järven rannalla. Pajunkissa on käytössä vain keväästä syksyyn. Perinteisessä mökissä voi nauttia yksinkertaisesta mökkielämästä. Mökistä löytyy kuitenkin kaikki tärkeimmät mukavuudet: sähköt, juokseva kylmä vesi ja takka.

Mökissä on yksi makuuhuone ja yhtenäinen keittiö ja olohuone vuodesohvalla, lisäksi viihtyisä aitta kahdelle. Olohuoneeseen tuo tunnelmaa viehättävä takka, joka toimii sähkön lisäksi mökin lämmityslähteenä. WC:nä toimii mökin vieressä oleva uudenaikainen ulkohuussi. Mökin yhteydessä on sauna ja pukuhuone.

Mökin pihamaa on erittäin tasainen ja näköala järvelle on loistava. Pihamaalla sijaitsee myös tilava grillikota, jossa on mukava viettää iltaa. Aurinko paistaa tontille käytännössä koko päivän ajan.

Lemmikit ovat tervetulleita Pajunkissa-mökkiin. Ilmoitathan meille varausta tehdessäsi, mikäli lemmikit matkustavat mukanasi.

Hauska tietää

Pajunkissan varustelu

Huomioitavaa

Loppusiivous 30€ Liinavaatteet 12€/hlö Halutessanne voitte tuoda omat liinavaatteet mukananne ja tehdä siivouksen itse.

Juhannuksesta elokuun loppuun vuokraus viikon jaksoissa (vaihtopäivä maanantai). Muina aikoina minimi veloitus 2vrk.

Siirrettävä kylpypalju saatavilla tähän mökkiin, ma-to 100€/vrk pe-su 120 €/vrk, kysy tarjous useammasta päivästä.

Varauskalenteri

Mikäli teillä on kysyttävää, erikoistoiveita tai haluatte tehdä varauksen samalle tai seuraavalle päivälle, olettehan suoraan yhteydessä info@koivuranta.net.

← Takaisin etusivulle