FI | EN | DE | RU

← Takaisin etusivulle

Koivu

2mh + parvi kahdelle
Max 6 hlöä

Sisätilat n. 100 m2
Terassi 15 m2
Rakennettu 1990

Kuvaus mökistä


Koivu on tasokas ja tilava mökki, joka sijaitsee aivan järven rannalla. Modernisti remontoidusta mökistä löytyy kaikki tarpeellinen loman viettoon. Mökki on suunniteltu erityisesti yhdessä olemiseen.

Mökissä on kaksi makuuhuonetta ja parvi, yhteensä kuusi vuodepaikkaa. Toisessa makuuhuoneessa on parisänky, ja toisessa huoneessa sekä yläkerran parvella kaksi erillistä vuodetta.

Mökissä on täysin varusteltu keittiö kuudelle hengelle. Keittiön ja olohuoneen avoimuus mahdollistaa yhteisen ajanvieton. Ikkunoista avautuu näkymät järven suuntaan. Olohuoneen tunnelmaa lisää viehättävä puulämmitteinen takka.

Sisällä on erillinen wc, suihku ja sähkösauna. Mökin omalla rannalla on puulämmitteinen sauna. Rannalta löytyy saunan lisäksi grillikota kaasugrillillä ja nuotiopaikka.

Hauska tietää

Koivu ja Mänty on alkuperäiset Koivurannan mökit ja rakennettu vuokrauskäyttöön. Mökit sijaitsevat myös kävelyetäisyydellä toisistaan (ei näköyhteyttä, sillä välissä metsälaidun).

Koivun varustelu

Huomioitavaa

Loppusiivous 70€ Liinavaatteet 12€/hlö Halutessanne voitte tuoda omat liinavaatteet mukananne ja tehdä siivouksen itse.

Juhannuksesta elokuun loppuun vuokraus viikon jaksoissa (vaihtopäivä perjantai). Muina aikoina minimi veloitus 2vrk.

Siirrettävä kylpypalju saatavilla tähän mökkiin, ma-to 100€/vrk pe-su 120 €/vrk, kysy tarjous useammasta päivästä.

Varauskalenteri

Mikäli teillä on kysyttävää, erikoistoiveita tai haluatte tehdä varauksen samalle tai seuraavalle päivälle, olettehan suoraan yhteydessä info@koivuranta.net.

Juhannuksesta elokuun loppuun vuokraus viikon jaksoissa (vaihtopäivä perjantai). Muina aikoina minimi veloitus 2vrk.

← Takaisin etusivulle