FI | EN | DE | RU

← Takaisin etusivulle

Kotkanpesä

1mh + parvella 3 sänkyä + aitta kahdelle (kesäkäytössä)
Max 5 hlöä
Tontilla korkeuseroja ja jyrkästi syvenevä ranta.

Rakennettu 1966, remontoitu 2015
Sisätilat n. 50 m2
Ei kotieläimiä
Ranta syvä!

Kuvaus mökistä


Persoonallinen Kotkanpesä sijaitsee aivan veden äärellä kallion päällä, joten mökistä on upeat järvimaisemat. Tontin omalaatuisuutta korostavat kiviset portaat, kallioisuus ja korkeuserot.

Mökin alakerrassa on yksi makuuhuone parivuoteella, yhdistetty keittiö ja olohuone sekä kylpyhuone. Yläkerrassa on yksi makuuhuone, jossa parivuode ja yksi yhden hengen vuode. Kaikista ikkunoista avautuu maisemat järvelle ja olohuoneen tunnelmaa lisää takkatuli.

Laaja terassi yhdistää mökin ja kaksi puulämmitteistä saunaa toisiinsa. Saunojat voivat testata kahta erilaista puusaunaa ja valita suosikkinsa. Tontille paistaa aurinko lähes koko päivän ajan. Mökin läheisyydessä ei ole naapureita, joten omasta rauhasta saa todella nauttia.

Hauska tietää

Kotkanpesän on alun perin rakentanut luokanopettaja. Eristäytyneelle ja erämaahenkiselle mökille ei ollut edes tietä, kun se ostettiin Koivurannalle. Mökin nimi on myös peräisin historiasta kiinnostuneelta opettajalta. Mökki on kokenut täydellisen remontin ja laajennuksen, mutta pihapiiristä löytyy edelleen alkuperäisen omistajan kivitaideteoksia.

Kotkanpesän varustelu

Huomioitavaa

Loppusiivous 70€ Liinavaatteet 12€/hlö Halutessanne voitte tuoda omat liinavaatteet mukananne ja tehdä siivouksen itse.

Juhannuksesta elokuun loppuun vuokraus viikon jaksoissa (vaihtopäivä maanantai). Muina aikoina minimi veloitus 2vrk.

Siirrettävä kylpypalju saatavilla tähän mökkiin, ma-to 100€/vrk pe-su 120 €/vrk, kysy tarjous useammasta päivästä.

Varauskalenteri

Mikäli teillä on kysyttävää, erikoistoiveita tai haluatte tehdä varauksen samalle tai seuraavalle päivälle, olettehan suoraan yhteydessä info@koivuranta.net.

Huomioittehan, että juhannuksesta elokuun loppuun vuokraus viikon jaksoissa (vaihtopäivä maanantai). Muina aikoina minimi veloitus 2vrk.

← Takaisin etusivulle