FI | EN | DE | RU

← Takaisin etusivulle

Pihlaja

2mh + parvella 1 sänky (kesäkäytössä)
Max 6 hlöä
Sijainti maatilan pihapiirissä, lehmien laidun lähistöllä

Sisätilat n. 100 m2
Omaan rantaan 150 metriä

Kuvaus mökistä


Pihlaja on rakennettu vuonna 1936 alun perin Koivurannan maatilan päärakennukseksi. Mukavuuksista ei tarvitse silti tinkiä, sillä Pihlaja on täysin remontoitu.

Mökissä on kaksi makuuhuonetta sekä kesäkäytössä oleva parvi yhdelle. Toisessa makuuhuoneessa on parisänky ja lastensänky, toisessa huoneessa kaksi erillistä sänkyä. Lisäksi aulassa on kerrossänky. Olohuone ja keittiö ovat yhtenäistä tilaa ja ikkunoista avautuu näkymät lehmien pellolle ja metsälaitumelle. Lisää ruokailu tilaa löytyy upealta sisäterassilta.

Mökkiin kuuluu suuri takapiha, joka rajautuu lehmien laitumeen. Pihalta löytyy omenapuita ja sadonkorjuun aikaan voitte poimia itsellenne omenat. Pihalla on erillinen kesäkeittiö, joka lämpiää kamiinalla. Laaja takapiha sopii erittäin hyvin lapsiperheille ajanviettoon.

Mökkiin kuuluu oma ranta, lyhyen metsäpolun päässä (n.150m). Rannalla pieni aitta, puulämmitteinen sauna, ulkogrilli ja soutuvene.

Hauska tietää

Pihlaja on toiminut Koivurannan perheiden kotina kolmen sukupolven ajan, kunnes 90-luvun lopulla vanha päärakennus jätettiin vuokrauskäyttöön, nykyisen isäntäpariskunnan Virpin ja Antin muuttaessa tämänhetkiseen päärakennukseen.

Pihlajan varustelu

Huomioitavaa

Loppusiivous 70€ Liinavaatteet 12€/hlö Halutessanne voitte tuoda omat liinavaatteet mukananne ja tehdä siivouksen itse.

Minimi vuokrausaika 2vrk.

Siirrettävä kylpypalju saatavilla tähän mökkiin, ma-to 100€/vrk pe-su 120 €/vrk kysy tarjous useammasta päivästä.

Varauskalenteri

Mikäli teillä on kysyttävää, erikoistoiveita tai haluatte tehdä varauksen samalle tai seuraavalle päivälle, olettehan suoraan yhteydessä info@koivuranta.net.

← Takaisin etusivulle