FI | EN | DE | RU

← Takaisin etusivulle

Tiira

1 makuuhuone
Max 2

Rakennettu 1999
Remontoitu 2023
Sisätilat 39 m2

Kuvaus mökistä


Huikeilla järvimaisemilla varustettu Tiira-mökki on romanttinen kohde erityisesti pariskunnille.

Mökistä löytyy yksi makuuhuone parivuoteella, yhdistetty keittiö ja olohuone sekä wc ja suihku. Mökin sekä olohuoneen että makuuhuoneen suurista ikkunoista avautuu upeat näkymät järvelle. Olohuoneen tunnelmaa lisää varaava takka.

Aamukahvin voi nauttia esimerkiksi mökin viihtyisällä terassilla. Mökki sijaitsee muuta tonttia hieman korkeammalla ja terassilta laskeudutaan portaita pitkin saunalle. Aurinko paistaa mökille lähes koko päivän aina iltaan saakka.

Mökillä on puulämmitteinen maisemasauna rannassa, jonka suuresta ikkunasta näkyy suoraan järvi. Rannassa on myös tunnelmallinen grillikota kaasugrillillä viileiden iltojen istuskeluun tai ruuanlaittoon. Lisäksi mökin terassilla oma kaasugrilli.

Hauska tietää

Mökki on remontoitu täysin 2022-2023. Alun perin makuuhuoneen paikalla oli sauna ja kylpyhuoneen tilalla oli makuualkovi.

Tiiran varustelu

Huomioitavaa

Loppusiivous 50€ Liinavaatteet 12€/hlö Halutessanne voitte tuoda omat liinavaatteet mukananne ja tehdä siivouksen itse.

Juhannuksesta elokuun loppuun vuokraus viikon jaksoissa (vaihtopäivä tiistai). Muina aikoina minimi veloitus 2vrk.

Siirrettävä kylpypalju saatavilla tähän mökkiin, ma-to 100€/vrk pe-su 120 €/vrk, kysy tarjous useammasta päivästä.

Varauskalenteri

Mikäli teillä on kysyttävää, erikoistoiveita tai haluatte tehdä varauksen samalle tai seuraavalle päivälle, olettehan suoraan yhteydessä info@koivuranta.net.

Huomioittehan, että juhannuksesta elokuun loppuun vuokraus viikon jaksoissa (vaihtopäivä tiistai). Muina aikoina minimi veloitus 2vrk.

← Takaisin etusivulle